menu close menu

Rennen, springen, klimmen en zweten. Kinderen doen niets liever. Voldoende bewegingsruimte in onze gymzaal. Bij de gym oefen je op alle toestellen die in het bezit zijn van onze vereniging. Dit zijn o.a. de lange mat, de rekstok, de ringen, de evenwichtsbalk, de minitrampoline, kast, air tumblingbaan, brug, balk etc. De grondvormen van bewegen worden verder uitgebreid naar de turnonderdelen: de handstand, radslagen, spreidsprong en hurksprong, buikdraaien. Naast oefeningen met toestellen zijn er ook leuke balspellen en andere spelvormen.

 

 

De lestijden:

Woensdag:
Jongens-en meisjesgym voor groep 5 t/m 8 woensdagmiddag van 13.15-14.15 uur onder leiding van Ebooyka Doodeman (tijdelijk worden de lessen gegeven door Fleur Bolhuis op vrijdagmiddag om 15.15-16.15 uur)
Turnen voor jongens en meisjes die al ervaring hebben met deze prachtige sport. 14.30-16.00 uur onder leiding van Ebooyka Doodeman (tijdelijk worden de lessen gegeven door Eva)

Vrijdag:
Kleuters groep 1/2 vrijdagmiddag van 13.15-14.15 uur onder leiding van Ebooyka Doodeman (tijdelijk worden de lessen gegeven door Fleur Bolhuis)
Jongens en meisjes groep 3 en 4 vrijdagmiddag 14.15-15.15 uur onder leiding van Ebooyka Doodeman (tijdelijk worden de lessen gegeven door Fleur Bolhuis)
Freerunnen voor jongens en meisjes voor groep 5 t/m 8 vrijdagmiddag van 15.15-16.15 uur onder leiding van Ebooyka Doodeman (tijdelijk worden de lessen gegeven door Fleur Bolhuis)