menu close menu

Proefles
Naast komen kijken kunt u geheel vrijblijvend een tweetal proeflessen meedoen. Dat kan op elk moment, dus ook midden in het seizoen. U kunt zich hiervoor aan het begin van de les melden bij de leiding. Zij zullen u graag informeren over de gang van zaken. Hier sporten wij: De Ridder, Kerkebuurt 171, 1647 ME Berkhout.

 

Inschrijven
Inschrijven gaat via een inschrijfformulier, die te verkrijgen is bij de leiding. Een lidmaatschap loopt automatisch door totdat u opzegt.
Alle leden zijn verplicht de ledenadministratie op de hoogte te brengen van wijzigingen van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres via  info@olympiaberkhout.nl

 

Contributie
De contributiebrief ontvangt u van ons via de mail. Betaling geschiedt nadat u een nota heeft ontvangen. Een betalingsregeling afspreken kan door contact op te nemen met onze ledenadministratie via info@olympiaberkhout.nl
Op de jaarvergadering wordt de contributie vastgelegd voor het komende seizoen.

 

Opzeggen
Het lidmaatschap loopt automatisch door totdat u opzegt.
Opzeggen kan alleen schriftelijk vóór 31 mei via het opzegformulier te verkrijgen bij de leiding of bij de ledenadministraite via info@olympiaberkhout.nl . Zolang er niet tijdig een opzegging ontvangen is, is men contributie verschuldigd.

 

In ons lesrooster vindt u alle informatie m.b.t. lestijden en vakanties.

 

Tarieven lessen bij Olympia

Soort lesBedrag
Jeugdlessen tot 18 jaar€ 125,00
Jeugdlessen 18 tot 22 jaar€ 150,00
Turnen€ 186,00
Turnen+Freerun (of gym) combi€ 243,00
Volwassenen vanaf 22 jaar€ 175,00
Eenmalig inschrijfgeld € 5,00

Betaling; na contributiebrief per seizoen.