menu close menu

Hartelijk welkom op de website van gymnastiekvereniging Olympia.

Wij zijn een vereniging die dichtbij en laagdrempelig is voor iedereen, jong en oud. Bij de gymnastiek ben je door middel van sport en spel onbewust bezig je motoriek en kracht te oefenen, en dat met veel plezier. Je sport immers nooit alleen, maar altijd in een groep en dat in je eigen dorp. Wij hopen het plezier en enthousiasme van het bestuur en onze leiding op iedereen over te brengen.

Olympia is een gymnastiekvereniging met verschillende activiteiten die wij organiseren in de geheel vernieuwde gymzaal “De Ridder” in Berkhout. Wij beschikken over allerlei nieuw aangeschaft gym- en turnmateriaal. Ons lesprogramma bevat onder meer Turnen, Freerunnen, Recreatiegym voor de jeugd, Sport & Spel VO, Mindfulness en PowerYoga, Aerobics/Steps, wandelbootcamp en Fit+.

Wij organiseren voor onze basisschoolgroep onderlinge wedstrijden en een uitvoering, voor onze VO-groep binnen-en buiten sportactiviteiten en daarnaast hebben wij onze jaarlijkse uitvoering ‘Olympia on the Move’ om iedereen mee te laten genieten van de talenten van onze leden.

Kom ook sporten bij Olympia! Een ieder is vrij om geheel gratis twee proeflessen te volgen.
Alle informatie over ons lesprogramma, lestijden en contributies vindt u onder ‘lesaanbod’.

Ten slotte: om de clubkas op peil te houden, halen wij oud papier op, doen wij mee aan de grote club actie, houden wij de violenactie en een jaarlijkse rommelmarkt. Dit alles kan uiteraard niet zonder onze (trouwe) vrijwilligers.

Olympia, volop in beweging.

Hartelijke groeten,
Bestuur Olympia

 

Fotografie: Klaas Norg visualisaties, bestuursleden en ouders van onze leden.