menu close menu

IMG_1393Oud papier ophalen voor gymnastiekvereniging Olympia

De organisatie van het ophalen van het oud papier ligt bij gymnastiekvereniging Olympia, de volleybalvereniging W.V.S. ’90 en de voetbalvereniging V.V.B.

Iedereen die voorgaande keren hebben meegeholpen met het inzamelen van het oud papier, hartelijk bedankt voor jullie inzet! Het ophalen van oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging. Hiermee kunnen wij de kosten van onze lessen laag houden en iedereen de gelegenheid bieden tegen relatief lage kosten in het dorp aan een sport te doen.

Gymnastiek vereniging Olympia moet elk jaar in de maanden januari, april, juli en oktober oud papier ophalen. Dit gebeurt een keer in de 14 dagen op een zaterdag. Normaal gesproken kost dit je een halve dag.

Degenen die dit jaar meehelpen bij het ophalen van het oudpapier worden op de betreffende zaterdag om half negen verwacht bij de cafe De Ridder, waar ook de perswagen zal staan. Mocht je op de aangegeven dag verhinderd zijn, dan verzoek ik je met een ander op de lijst te ruilen. In dat geval graag ook even een berichtje naar onze voorzitter Simone Buis, tel. 06-40415962.
Indien je besluit een kennis of familielid in te zetten dan is dat natuurlijk mogelijk, echter deze persoon dient minimaal 18 jaar te zijn i.v.m. de veiligheidsvoorschriften.

Wil je je aanmelden als vrijwilliger, om oud papier op te halen voor de vereniging, neem dan contact op met Simone Buis.