menu close menu

IMG_1393Oud papier ophalen voor gymnastiekvereniging Olympia

De organisatie van het ophalen van het oud papier ligt bij gymnastiekvereniging Olympia, de volleybalvereniging W.V.S. ’90 en de voetbalvereniging V.V.B.

Iedereen die voorgaande keren hebben meegeholpen met het inzamelen van het oud papier wil ik hartelijk bedanken voor hun inzet. Het ophalen van oud papier is een belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging. Hiermee kunnen wij de kosten van onze lessen laag houden en iedereen de gelegenheid bieden tegen relatief lage kosten in het dorp aan een binnensport te doen.

Gymnastiek vereniging Olympia moet elk jaar in de maanden januari, april, juli en oktober oud papier ophalen. Dit gebeurt een keer in de 14 dagen op een zaterdag. Normaal gesproken kost dit je een halve dag. Het schema is gemaild naar de degenen die dit jaar aan de beurt zijn. Maar vanaf nu hebben wij deze schema ook op de website gezet.

Degenen die dit jaar meehelpen bij het ophalen van het oudpapier worden op de betreffende zaterdag om half negen verwacht bij de cafe De Ridder, waar ook de perswagen zal staan. Mocht u op de aangegeven dag verhinderd zijn, dan verzoek ik u met een ander op de lijst te ruilen. In dat geval graag ook even een berichtje naar mij, e-mailadres: boumarjf@planet.nl. Indien u besluit een kennis of familielid in te zetten dan is dat natuurlijk mogelijk, echter deze persoon dient minimaal 18 jaar te zijn i.v.m. de veiligheidsvoorschriften.