menu close menu

Huisregels
Olympia is niet verantwoordelijk voor wat er vóór of na de gymles gebeurt in de kleedkamer. Verwacht wordt dat de kinderen niet eerder dan 10 minuten voor de les in de kleedkamer zijn.

Wanneer je een les afwezig bent, graag even een afmelding bij de leiding via de app.

In verband met de veiligheid mogen tijdens de gymles geen sieraden gedragen worden. Lange haren in een staart. Tip: laat een elastiekje in de gymtas.
Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer. Op het podium staat een bakje om tijdens de les fietssleutels en evt. andere waardevolle dingen in te leggen.
Zet een naam in gymkleding en schoentjes. Mocht u ondanks dat toch iets kwijt zijn, neem dan even contact op met de leiding om bij de gevonden voorwerpen te kunnen kijken. De vereniging is niet aansprakelijk voor het zoekraken van spullen.

 

Tijdens uitvoeringen, wedstrijden en andere optredens worden door onze vereniging foto’s gemaakt van de leden. Deze foto’s worden gepubliceerd op onze website. Indien u dit niet wilt, bent u zelf verantwoordelijk voor vermelding hiervan aan het secretariaat. via secretariaat@olympiaberkhout.nl Wij zullen onze uiterste best doen om hier rekening mee te houden. Mocht er onverhoopt toch een foto geplaatst zijn, dan zal deze uiteraard
verwijderd worden.
Vrijwilligerswerk
Van de kinderen wordt het volgende verwacht:
Jeugdleden vanaf groep 5 worden ingedeeld bij de violenactie in maart.
En jeugdleden vanaf groep 3 bij de Grote Clubactie in september.

Van ouders wordt verwacht:
dat zij hand- en spandiensten uitvoeren. De taken waarvoor zij door het bestuur gevraagd kunnen worden zijn onder andere:
oud papier ophalen; stoelen klaarzetten voor de uitvoering; meehelpen met acties (bijvoorbeeld voor de violenactie als rijouder); indien van toepassing als rijouder naar turnwedstrijden; meefietsen voor de rabofietssponsoractie, meestal in juni.